Grijsvlak
DennewegBuurtschap2005

Welkom

Van harte welkom bij ‘Buurtschap Centrum 2005’, één van de leukste buurten in de Haagse binnenstad. Een buurt met een rijk verleden, ondernemend en eigentijds.

Het buurtschap herbergt een modern, gevarieerd winkelbestand, een keur aan bedrijven en overheidsinstellingen, vele café’s, restaurants en terrassen maar ook een aantal toonaangevende culturele adressen. Denk hierbij aan de diverse musea, Pulchri Studio, de Haagse Kunstkring, en maar liefst drie theaters: Diligentia, Theater Pepijn en Het Nationale Toneel plus de Koninklijke Schouwburg.

Slenter op een zonnige middag over het statige Lange Voorhout. Verlies jezelf al winkelend op de Denneweg of één van de aanpalende steegjes. Struin over de mooie grachten en strijk neer op een terrasje. Organiseer een high tea in één van de mooiste hotels van Nederland. Schaf jezelf een moderne outfit aan en pak een romantisch dineetje in één van de gezellige restaurantjes. 
Koop een boek, een bloemetje, een lekkere fles wijn of iets moois voor in huis. Ga kunst kijken of naar een cabaretvoorstelling. Het is allemaal mogelijk in het oude maar springlevende Buurtschap Centrum 2005.

Belangrijke buurt informatie:

Wijkagenten

Marianne Hoogerbrugge
eggurbregooh.ennairam.[antispam].@politie.nl
Mobiel: 06-21200991

Ben de Wit
Mobiel: 06-57879736
tiw.ed.neB.[antispam].@politie.nl

Politie algemeen (geen spoed) tel: 0900 - 8844
Meld Misdaad Anoniem tel: 0800 - 7000
(7dgn p/w van 10.00-22.00 uur)
www.meldmisdaad.nl
BuitenBeter app buitenbeter-logo-horizontaal-156x57

Met de BuitenBeter app meld je een probleem snel en makkelijk bij je gemeente
Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert!

Download nu de BuitenBeter app voor uw smartphone!
https://www.buitenbeter.nl

Gemeente Den Haag tel: 14070